Onze werkwijze

Weinig zaken of problemen staan op zichzelf. Vaak is er een onderling en samenhangend verband met tal van andere zaken. Vanuit een betrokken, maar onafhankelijke positie brengen wij alle zakelijke en emotionele belangen, ambities, knelpunten, ontwikkelingen en risico’s helder en objectief in kaart.

Weinig zaken of problemen staan op zichzelf. Vaak is er een onderling en samenhangend verband met tal van andere zaken. Vanuit een betrokken, maar onafhankelijke positie brengen wij alle zakelijke en emotionele belangen, ambities, knelpunten, ontwikkelingen en risico’s helder en objectief in kaart. Van daaruit wordt actief en constructief – samen met onze relatie – naar mogelijkheden en oplossingen gezocht. In overleg kan onze rol in een proces uiteenlopen van faciliteren en adviseren tot begeleiden en regisseren. Maar welke rol wij ook vervullen, wij zijn altijd sterk resultaatgericht.

Onafhankelijk en betrouwbaar

Binnen onze werkwijze en in de samenwerking met onze relaties, hechten wij zeer veel waarde aan wederzijds vertrouwen, oprechtheid, objectiviteit en transparantie. Wij zijn ervan overtuigd dat dit noodzakelijke randvoorwaarden zijn voor een succesvolle dienstverlening. Zowel in delicate processen als advisering over bedrijfsopvolging, overnames en conflicten, als bij de controle en het samenstellen van de jaarrekening. Wij hechten daarom sterk aan onze onafhankelijkheid ten opzichte van alle partijen en betrokkenen. Dezelfde voorwaarden stellen wij ook aan de met ons samenwerkende professionals uit andere adviesdisciplines, zoals notarissen, advocaten, belastingadviseurs en andere specialisten.

Dienstverlening ter plaatse

Als de opdrachtgever zelf de beschikking heeft over administratieve software en er prijs op stelt dat de administratie op kantoor bij de klant wordt gevoerd, dan is dit natuurlijk mogelijk. Indien wordt gewerkt met andere software dan is een ‘snelle omschakeling’ ook geen probleem. Jarenlange ervaring van werken met verschillende softwarepakketten maakt dit mogelijk.

Bel mij terug

Ik word graag teruggebeld voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek