De organisatie

ACF & Partners staat garant voor het bieden van fiscale, financiële, juridische en administratieve oplossingen. In de afgelopen jaren hebben wij vele organisaties succesvol mogen begeleiden in hun ondernemerschap. Onze ervaring en deskundigheid koppelen we aan een laagdrempelige en vooral ook praktische, resultaatgerichte werkwijze.

Met haar jarenlange ervaring staat ACF & Partners garant voor het bieden van fiscale, financiële, juridische en administratieve oplossingen. In de afgelopen jaren hebben wij vele organisaties succesvol mogen begeleiden in hun ondernemerschap. Onze ervaring en deskundigheid koppelen we aan een laagdrempelige en vooral ook praktische, resultaatgerichte werkwijze.

Sparringpartner

ACF & Partners is een bedrijf dat luistert, door vraagt en met u mee denkt. Onze adviseurs spreken duidelijke taal en hebben oog voor detail, zonder daarbij het grote geheel uit het oog te verliezen. Dat vertaalt zich in concrete oplossingen, waarmee u als ondernemer ook daadwerkelijk uit de voeten kunt.

Persoonlijk zakendoen

Samenwerken met ACF & Partners betekent niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk zakendoen. Zo krijgt u bijvoorbeeld een vaste contactpersoon toegewezen. Doordat deze professional volledig op de hoogte is van uw specifieke situatie, kan hij of zij u proactief en participerend begeleiden en van advies voorzien. Meer nog dan een leverancier, is ACF & Partners een betrokken en kritisch klankbord. Een sparringpartner die weet wat er speelt binnen uw organisatie en daar naar handelt.

Bel mij terug

Ik word graag teruggebeld voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek