Onze dienstverlening

Financiële administratie

Financiële administratie

Ondernemen vergt veel energie, en u bent vooral bezig met de juiste uitvoering van uw bedrijfsactiviteiten en het verkopen van uw producten of diensten. Maar het is een wettelijke vereiste dat uw financiële administratie goed op orde is. Een betrouwbare administratie laat bovendien zien hoe gezond een bedrijf is. Veelal ontbreekt de tijd bij ondernemers om naast de bedrijfsvoering, ook voldoende aandacht te besteden aan de administratie. Wij begeleiden u hier graag in, zodat u te allen tijde een actueel inzicht in de financiële gezondheid van uw onderneming hebt. Op lange termijn bespaart u dit niet alleen veel tijd, maar ook geld.

Lees meer

Jaarrekening

Jaarrekening

Een jaarrekening is een overzicht van de financiële situatie van een onderneming van het afgelopen boekjaar. U geeft hierin meer informatie over de financiële ontwikkeling, kredietwaardigheid en financiële positie van uw bedrijf.

Lees meer

Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Ondernemers staan vaak voor lastige, belangrijke beslissingen. Staat u als ondernemer nog in de startfase of staat u voor een overname. Worstelt u met het aantrekken van een financiering of denkt u na over de bedrijfsopvolging. ACF & Partners beschikt over een team bedrijfsadviseurs die u kunnen ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes.

Lees meer

Fiscale en Juridische zaken

Fiscale en Juridische zaken

Het is van groot belang om de fiscale en juridische zaken binnen uw organisatie goed te regelen. Want hebt u wel de voor u meest gunstige ondernemingsvorm? Maakt u gebruik van belastingbesparende faciliteiten die de wetgeving u biedt? En wat zijn de mogelijkheden met betrekking tot bedrijfsopvolging? Op al deze vragen kunnen onze fiscale juristen u een passend antwoord geven. Daarnaast kunnen onze adviseurs belastingaangiftes voor u verzorgen en u adviseren betreffende uw internationale handelsverkeer.

Lees meer

Personeelsadvies en -administratie

Personeelsadvies en -administratie

Het verzorgen van een goed personeelsbeleid en een bijbehorende salarisadministratie is voor veel ondernemingen een lastige zaak en een tijdrovende klus. Waarschijnlijk hebt u er wel eens over nagedacht om dit uit te besteden. ACF & Partners biedt hiervoor de oplossing. Wij ondersteunen relaties op het brede terrein van personeel en organisatie en verzorgen de gehele salarisverwerking voor uw medewerkers. Tijdig, vertrouwelijk en efficiënt.

Lees meer